Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Tutorii si agentiile
Valentin Suciu
Valentin Suciu
Creative Director
Jazz Communication

Valentin Suciu este un copywriter intrat spre sfarsitul secolului 20 in advertising cu gandul sa faca fotografie si film. In 37 de ani a petrecut putin timp prin BBDO, putin prin Lintas, 5 ani in D'Arcy si 7 in Odyssey. In ultimii sapte ani a vizitat si s-a intors cu suveniruri (statuete, amulete si alte medalii) de la festivaluri precum Goldendrum, New York Festival, Cresta, sau Effie. Odyssey, agentia pe care a co-fondat-o impreuna cu un grup de oameni talentati si ambitioasi din D'Arcy, este o agentie full service care se exprima in toate mediile si care pretuieste autenticitatea si originalitatea.

De la finalul anului 2011, Vali a pus bazele unei noi agentii: JazzLansata in ianuarie 2012 de Valentin Suciu, Irina Pencea si Diana Benko, agentia Jazz este un challenger ambitios in industria de publicitate.

Echipa Jazz concepe si pune in practica idei de comunicare integrate manifestate in orice mediu, pentru branduri precum: Provident, Baneasa Shopping City, Grand Cinema Digiplex, Lay’s, Star, Krax, Muller, Golden Brau, Vichy Romania, Dr. Oetker, Cillit Bang, AirWick sau World Vision. Inapoi