Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
De la primul brief la portofoliul final
2 Noiembrie 2010

Pentru a intelege mai bine cum se va face evaluarea la finalul Scolii ADC*RO, va prezentam mai jos pasii pe care ii presupune alcatuirea portofoliului final:

1.   Dupa fiecare seminar veti primi un brief de creatie pe baza temei de discutie dezbatuta in fiecare luni.

Exemplu 1: Seminar 2 Strategie si Concept – Brief Strategie (acesta a fost unul introductiv, pentru a va obisnui cu cerintele si modul de lucru si este singurul care NU va conta pentru portofoliul final)

Exemplu 2
: Seminar 5 Print si Outdoor – Brief Print

Exceptie: Briefurile de spot TV si de campanie TV au fost date studentilor inainte de seminariile de TV datorita complexitatii si timpului mai mare de gandire necesar unei bune rezolvari.

2.   La fiecare intalnire saptamanala, veti primi feedback de la tutore pe rezolvarea briefului din saptamana precedenta si veti discuta pe baza briefului primit dupa seminarul din saptamana curenta.

Exemplu:
- Luni, 8 noiembrie va avea loc Seminarul 5, Print&Outdoor, dupa care veti primi Brieful Print.
- In saptamana 8 noiembrie – 15 noiembrie va avea loc intalnirea cu tutorele cand veti discuta despre posibilele rezolvari ale briefului de print, despre ce idei aveti si cum se pot materializa.
- Luni, 15 noiembrie va avea loc Seminarul 6, Radio, pentru care veti primi Brieful Radio.
- In saptamana 15 noiembrie -  22 noiembrie veti preda Brief Print si veti primi feedback pe el de la tutore. De asemenea, tot in cadrul tutoratului acesta veti discuta despre rezolvarea pentru Brief Radio.
   
!Pe baza programului Scolii ADC*RO puteti vedea datele pentru fiecare seminar in parte, predarea briefurilor si feedbackul pe cele deja rezolvate.

3.   Incepand cu 22 noiembrie, grupele se vor muta la cea de-a doua agentie.
4.   Pe 17 ianuarie va avea loc ultimul seminar al scolii, cel de BTL.
5.   In saptamana 17 – 24 ianuarie veti avea intalniri cu tutorele vostru pentru a preda si discuta ultimele briefuri ramase.
6.   Toate rezolvarile briefurilor vor constitui la final portofoliul vostru pe care il veti discuta, pe rand, cu cei doi tutori care v-au ghidat pe parcursul scolii. Pe baza discutiilor, puteti face ultimele modificari.
7.   In perioada 1 – 4 februarie 2011, va avea loc predarea portofoliilor finale (atat in format electronic cat si in forma printata). Cei 12 tutori vor analiza si vor nota portofoliile tuturor studentilor Scolii ADC*RO (nu doar pe ale celor din grupele lor)
9.   La final, se va realiza un clasament final pe baza notelor obtinute.
10. Se va incepe punerea in practica a cunostintelor acumulate :)
Inapoi la stiri