Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Scoala ADC*RO isi fructifica talentele
30 August 2011

Vladi Paunescu, absolvent al Scolii ADC*RO in promotia 2009, in prezent Copywriter la Friends Advertising, semneaza noua campanie a scolii.

 

 

Brief-ul campaniei de anul acesta a fost gandit de tutorii Scolii si adresat tuturor celor care au urmat cursurile Scolii in cele trei promotii ale sale. Mesajul principal al campaniei trebuia sa fie "Scoala ADC*RO este cel mai scurt drum catre publicitate"

 

Lucrarea castigatoare, cea care va promova editia din acest an al Scolii,  este realizata de Vladi Paunescu si are mesajul "advertisingul nu este ceea ce pare de la departare". Ea se bazeaza pe un joc de fonturi si de intelesuri, dovedind ca publicitatea este o oferta cu multe detalii ce ii poate pacali pe cei aflati la distanta.

 

Vladi Paunescu a fost elev silitor al Scolii in 2009. El a terminat atunci cursurile pe locul 3 intr-un clasament general, obtinand locul 1 la brief-ul pentru TV si locul 4 la cele pentru campanii integrate si radio. Acum el lucreaza in industie, la Friends Advertising . Si ii place in continuare.

 

"Mi s-a parut cel putin interesanta ideea scolii de a avea curajul sa dea brief-ul unor fosti absolventi. Sigur, e un endorsment bun, dar poate fi si o dovada a faptului ca un numar insemnat de fosti absolventi au ajuns sa lucreze acum in creatiile unor agentii importante. Iar pentru cei care urmeaza sa intre in noul an, am un mesaj: bucurati-va de cele 3-4 luni in care o sa aveti nopti nedormite. Daca o sa ajungeti sa nu mai aveti timp pentru alte lucruri si totusi sa va placa asta, o sa stiti ca sunteti croiti pentru aceasta industrie" a declarat Vladi Paunescu.

 

Aceasta campanie ii invita pe cei ce cocheteaza cu ideea advertisingului sa se inscrie la Scoala ADC*RO pentru a se convinge ca isi doresc sa lucreze in publicitate.

 

Asa ca, daca te afli printre cei pasionati de publicitate, mai ai timp pana pe 12 septembrie sa iti faci temele si te inscrii. Tot pentru inscrieri, URSUS iti ofera pana pe 9 septembrie si o bursa. Succes!Inapoi la stiri