Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Scoala ADC*RO si-a premiat primii absolventi
18 Iulie 2008

Art Directors Club Romania si-a definitivat cu succes primul proiect. Industria de comunicare si publicitate autohtona a sarbatorit pe 17 iulie, in club Rooms alaturi de prima generatie de absolventi ai Scolii de Creatie ADC*RO.

Evenimentul a adus impreuna prieteni vechi care s-au destins intr-o atmosfera degajata.

Pasiunea cu care studentii au muncit in perioada aprilie – iulie a fost recompensata printr-o festivitate de premiere sub ochii prietenilor si celor mai de seama creativi de pe la noi.

Adrian Constantin, Alexandru Tătaru, Bogdan Răileanu, Dan Pastia, Flavius Deheleanu, Ioana Movileanu, Iulia Corniciuc, Iulian Burcescu, Mihai Zahiu, Sorin Dincea sunt primii zece clasati ai Scolii ADC*RO. Dincolo de credit si aprecieri acestia se vor bucura si de restituirea taxei de scolarizare.

Absolventii s-au declarat foarte incantati de experienta traita la ADC*RO, care le-a oferit ocazia de lua contact cu lumea publicitatii, de a se cunoaste pe sine si de a urma o directie in ceea ce priveste viitoarea cariera. Ii felicitam din suflet, le uram mult succes si inspiratie si vrem sa-i vedem crescand!Inapoi la stiri