Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Seminar de Poster
13 Mai 2008

Intalnirea din 13 mai, din cadrul Scolii de Creatie ADC*RO, a fost gazduita de Andrei Cohn (Creative Director – Cohn & Jansen|Ashley & Holmes) si de Costin Popescu (Creative Director - CAP). Seminarul a avut ca tema de dezbatere Posterul.

Andrei Cohn a subliniat importanta cunostintelor in ceea ce priveste originea si primele forme de manifestare artistica ale poster-ului. Astfel, studentii au avut ocazia sa afle despre contributia seminificativa pe care artisti precum Toulouse Lautrec, Alphonse Mucha, Leonetto Capiello (considerat parintele publicitatii in materie de afisaj) si Lucien Bernhard au adus-o dezvoltarii acestui tip de manifestare comunicationala.

Studentii au avut parte si de un insight foarte pretios. Este vorba despre inregistrarea unei sedinte de brainstorming pe are creativii de la CAP au tinut-o pe brieful propus studentilor spre rezolvare. Costin Popescu a ales sa le ofere studentilor ADC*RO acest material, astfel incat ei sa inteleaga exact cum are loc in realitate procesul de creatie pentru un client. Pentru intalnirea in agentie, studentii ADC*RO vor trebui sa propuna solutii pentru acelasi brief pe care Costin Popescu si colegii lui l-au dezbaut in cadrul brainstorming-ul prezentat.Inapoi la stiri