Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Start inscrieri Scoala ADC, editia a noua
5 Octombrie 2016

Am pornit înscrierile pentru cea de-a noua ediție a școlii - 7 octombrie – 20 noiembrie 2015.

 

Cei care sunt interesaţi să se înscrie la cursurile școlii o pot face online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvând brief-ul de concurs propus de tutori. Participarea la concurs este gratuită, iar studenţii admişi vor avea de achitat o taxă de 500 de euro.

Şcoala ADC*RO oferă și anul acesta 2 burse:

Bursa Grolsch – bursa se va acorda ȋn urma unui concurs separat de testul de admitere. Detalii ȋn curand pe site & pagina de facebook ADC România. Câștigătorul bursei va fi anunțat ȋn luna decembrie, odată cu lista celor admiși la cea de-a noua ediție a Școlii ADC*RO. Pentru a câștiga bursa Grolsch, candidații trebuie să completeze și testul de admitere de pe siteul școlii și să fie declarați admiși după evaluarea făcută de tutorii școlii.
Bursa Ionuț Popescu – bursa se va acorda cursantului care se clasează pe locul 1 la finalul școlii

Cursurile vor începe în luna ianuarie 2017 și vor dura patru luni, iar pe parcursul acestora, studenții vor dobândi aptitudini creative și vor putea pătrunde în universul întortochiat al publicității. Școala cuprinde atât cursuri și tutorate, cât și vizite și întâlniri în unele dintre cele mai relevante agenții de publicitate de la noi.  La finalul școlii, aceștia își vor putea alcătui un portofoliu de lucrări, care va fi evaluat de către tutorii școlii pentru stabilirea clasamentului final, iar cei mai buni studenți vor beneficia de internshipuri în agenții.

Ediția a noua continuă și modulul extra – Olimpiadul, dedicat exclusiv studenților școlii care vor să înscrie proiecte la competiții naționale și internaționale pentru tineri creativi. Tutorii care au coordonat modulul anul trecut au fost Eugen Suman, Mihnea Gheorghiu și Andrei Tripșa. Dupa un prim modul Olimpiadul, cursanții Scolii ADC*RO au obținut 2 nominalizări și 2 premii (Gold și Silver) ȋn competiția Young Fibra și o nominalizare la Future Lions.Inapoi la stiri