Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum & pentru Cine
Școala ADC*RO se desfășoară pe durata a 12 săptămâni, începând din luna ianuarie si așteaptă 40-50 de studenți în fiecare an.
 
Este adresată tinerilor creativi fără experiență, care vor să înceapă o carieră în publicitate. Pot aplica și candidați care lucrează deja în domeniu, însă cu maximum 1 an de experiență. Studiile în desfășurare sau deja terminate nu reprezintă un criteriu de selecție, selecția se face exclusiv pe baza testului de admitere.

 

Înscrierea la concursul de admitere se face printr-o aplicație online pe site-ul Școlii si constă în rezolvarea unui set de cerințe. Pentru a completa testul, cei interesați trebuie să-și facă un cont pe site, de unde vor avea acces la brief.

 

Criteriile de evaluare pentru admitere sunt: creativitatea (60 % - calitatea conceptului, inovaţie, freshness), relevanța (20% - înţelegerea briefului, a targetului şi a brandului) și execuția (20% - calitatea execuţiei & storytelling).

 

La înscrierea în concurs nu se percepe nicio taxă pentru înregistrarea aplicațiilor, însă studenții admiși vor plăti o taxă de 600 euro (cost final, nu se aplică TVA) pentru participarea la cursurile Școlii.

 

După afișarea rezultatelor concursului, studenții admiși vor fi împărțiti în grupe și vor urma 4 luni de pregătire intensă, cu 2 întâlniri pe săptămână: 1 seminar și 1 sedință de lucru cu agenția.

 

Școala reunește cele mai reprezentative agenții de publicitate din țară și cei mai renumiți directori de creație, care vor fi tutorii studenților și îi vor îndruma pe tot parcursul celor 12 săptămâni.