Intrebari frecvente

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Intrebari frecvente

Trebuie să ai experiență în domeniu pentru a putea aplica?
Școala se adresează atât studenților, celor care nu lucrează în publicitate, cât și celor care deja lucrează, dar vor să se perfecționeze, fie ei creativi, accounți, strategi sau producători. Practic școala este deschisă tuturor celor cu vârsta peste 18 ani, care sunt pasionați de publicitate și au aptitudini creative. 


Trebuie să fac Școala ADC*RO pentru a obține un job în publicitate?
Școala este cea mai transparentă modalitate de a găsi un job în publicitate. Alternativa ar fi să trimiți CV-uri către departamentele de HR în speranța unui interviu. În plus, spre deosebire de orice altă școală sau facultate existentă în prezent, Școala de Creație este singura care îți deschide o ușă către industria de publicitate, scopul declarat al acesteia fiind pregătirea unei noi generații de creativi.


Am să obțin un job după ce termin Școala?
Nu există absolut nicio garanție. Nu vei primi în mod automat un job de îndată ce vei avea Școala ADC*RO în portofoliu. Totul depinde de puterea de munca și determinarea ta, de calitatea ideilor tale și de efortul pe care ești dispus să-l depui.


Cât mă costă?
Doar studenții admiși plătesc o taxă de 600 euro (suma finală, nu se percepe TVA) pentru participarea la cursurile Școlii.
Nu se percepe nicio taxă pentru înregistrarea aplicațiilor la înscrierea în concurs.