Organizatori

Parteneri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Organizatori
 
The Institute organizează a XII-a ediție a Școlii ADC*RO.

 

Școala ADC*RO este primul proiect Art Directors Club România, lansat în 2008  - un curs interactiv despre gândire creativă și despre concept, adresat celor interesați de o carieră în industria de publicitate.

 

Art Directors Club România (ADC*RO)

 

Art Directors Club România (ADCR*RO) este o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate, punând în legătură profesioniștii din industria de comunicare vizuală din România.

 

Misiunea Asociației Art Directors Club România este de a îmbunătăți standardele de calitate și integritate în domeniul comunicării vizuale și de a promova la nivelul industriei și al opiniei publice importanța acestor standarde.

 

The Institute

 

The Institute reprezintă ecosistemul industriilor creative. Inițiază și organizează evenimente de 20 de ani și aduce împreună antreprenorii, profesioniștii și publicul acestor industrii din România. Prin tot ceea ce face contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional.