Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Tutorii si agentiile
Liviu Turcanu
Liviu Turcanu
Creative Director
Mercury360

Cu diplomă de artist, adică absolvent la Arte, am luat calea Advertising-ului pe la ȋnceputul secolului lucrând, la ȋnceput, ȋn zona de design.
 
Din cei 15 ani de advertising, mai bine de 10 ani i-am petrecut la Mercury, agenție ȋn care am devenit Group Creative Director ȋn 2006. O bună bucată de vreme am lucrat pe conturi precum Maggi, Ursus, Timișoreana, Peroni, Grolsch, Purina, Joe, Nescafé, dar și pe multe “conturi de suflet” din sfera socială și culturală (Poliția Română, Samusocial, Agenția Națională Antidrog, ArDOr, TEDx Bucharest etc).

Ȋn 2010 am devenit Creative Director ȋn Mercury360 și am contribuit la creșterea portofoliului de clienți ai agenției (Dr. Oetker, Coca-Cola, BASF, Sofidel, Nestlé Professional). Echipa noastră creativă a câștigat medalii la festivaluri locale, dar și internaționale (ADC*Awards, Ad’Or, AdPrint, Epica, Golden Drum etc).

Experiența ȋn zona de profesorat creativ? Câteva sesiuni de tutoriat creativ ȋn cadrul IQAds Kadett și multe ore petrecute ȋn calitate de tutore ȋn cadrul unor programe de internship (ADStarter și Atelier360) ȋn care am păstorit câteva zeci de studenți.
Mercury360 Communications este una dintre cele mai mari agenții de publicitate din România. Cu o echipă de peste 120 de angajați permanenți și peste 5000 de colaboratori, Mercury360 oferă servicii integrate atât pentru clienții privați, cât și pentru cei publici: strategii de comunicare, servicii de creație grafică, identitate vizuală, producție, comunicare online, organizare de evenimente, consumer activation, merchandising, field force, comunicare pentru instituții publice, dezvoltare și implementare de proiecte europene de comunicare.

Ghidată după motto-ul “Think results”, agenția ȋnființată acum 23 de ani deține un portofoliu alcătuit din clienți locali sau internaționali printre care se numără Nestle, Dr. Oetker, Samsung, Sofidel, Albalact, Coca – Cola sau Groupe SEB .Inapoi