Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Andreea Moise

Andreea Moise

Recunoaste, te uiti la prea multe seriale. Desi iti pui alarma la 7:40 (ca sa dai doua snooze-uri pana la 8), tot la 12 te trezesti. Iti propui sa faci o gramada de chestii in ziua care incepe, numai ca tocmai azi suna telefonul. Asa ca tzushti in oras la bere, ca oricum e deja 3.

N-ai hotarat inca ce vrei sa faci in viata, dar parca te-ai descurca in publicitate - ai ceva idei si lumea rade la glumele tale. Ai auzit de Scoala ADC, ai vrea sa te bagi si tu, insa n-ai vrea sa dai bani aiurea. Pana la urma, te duci. Si bine faci, pentru ca vei avea la final o senzatie misto, ca ai facut ceva in alea patru luni, ceva palpabil, care s-ar putea sa te ajute sa-ti dai seama ce vrei sa faci in viata.

PS: In expozeul de mai sus NU este vorba despre mine (poate doar la faza cu ideile). Eu eram om serios, cu serviciu si am depus ceva eforturi pentru a putea face si una si alta. A meritat, pentru ca tutorii sunt meseriasi, te invata multe si nu te lasa sa o iei pe aratura mai mult decat e cazul.Inapoi