Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Remus Borcan

Remus Borcan

Inainte sa fac Scoala ADC* RO nu ma pasiona in cine stie ce masura publicitatea, ma facea doar curios. Acum sunt dependent.

Aveam obiceiul de a comenta reclame (inca il mai am) si de a "fabrica" reclame amuzante cu baietii cand eram in facultate. Cineva mi-a spus ca as fi bun la asta. Am incercat sa trimit un CV la o agentie marunta si am primit un feedback foarte nasol. M-am ambitionat si m-am apucat de studiat publicitate cum puteam pana a aparut Scoala ADC. In primul fisier pe care l-am trimis pentru inscriere, la ultimul capitol am scris ca nu am banii necesari sa o urmez si ca doresc doar un feedback. M-au declarat admis. Am strans cureaua 3 luni, am platit-o si m-am dus la seminarii. Imi asezam pe pereti sumarul cursurilor si visam fiecare brief. Mi-am stresat prietena, amicii, colegii de servici si pe toata lumea. Am avut noroc sa invat despre eficienta de la cel mai eficient, Serban Alexandrescu, si creativitate de la Carmen Tiderle care mi s-a parut extraordinara. La "decernarea premiilor" am sperat pana in ultima clipa ca o sa intru in primii 10. Nu am reusit. Dupa spusele lui Serban Alexandrescu eram cam al 11-lea. Am fost la un pas sa imi recuperez cei 500 de euro si sa imi gasesc un internship.

Au trecut aproape 8 luni de atunci si inca nu m-am lasat de treaba. Inca imi mai caut un intership. Daca am bani, la anul o sa incerc iar.Inapoi