Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Ada Moisa

Ada Moisa

ADC… Tin minte si acum momentul in care am aflat ca am fost acceptata la scoala, am simtit ca mi-a pus ‘al de sus mana in cap. Stiam ca va fi solicitanta scoala, dar ma bucur ca am intalnit oameni foarte creativi si creative directors foarte smecheri. 

Ce pot spune e ca daca vrei sa faci ADC-ul, asigura-te ca ai timp de scoala si ai luxul de a sta pe idei cat mai mult posibil. E dificil sa jonglezi si cu job-ul si cu scoala si cu Olimpiad-ul, sa mai si citesti si sa mai si faci cursuri, da’ e al naibii de fain! Multi vor spune probabil ca feedback-ul de la tutori e mai harsh… Intr-adevar, daca nu ai mai intrat in contact cu “ce e porcaria asta?!” o sa ai un soc. Tot ce trebuie sa retii e ca asta e domeniul si ca trebuie sa treci peste orgoliu asap. Accepta ca you know nothing, Jon. In momentul in care nu mai pleci de la executie o sa fii pe drumul cel bun. 

Ca ultim sfat… trage tare, munceste cu placere si cel mai important joaca-te! Intreaba cat mai mult, nu lasa nimic neclar in mintea ta si insista pana cand iti iese. 

 Inapoi