Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Bogdan Bran

Bogdan Bran

 

În prima zi de școală țin minte că eram nerăbdător să îmi cunosc colegii și să văd despre ce este vorba în ceea ce privește școala. Auzisem atât de multe despre cum e la școală încât nu știam la ce să mă aștept. Clopoțelul a sunat, am început școala și ca să învăț să scriu și să citesc a trebuit mai întâi să umplu caiete întregi de bastonașe și liniuțe.


Anii au trecut și la Școala ADC m-am întâlnit din nou cu acel copil speriat de nou dar curios în același timp despre cele ce urmează să învețe.


Spre deosebire de școala primară, gimnaziu și liceu la Școala ADC timpul s-a comprimat și am trecut rapid de la bastonașe și liniuțe și "Ana are mere" la Bacalaureat (Portofoliu).


Dacă la școală profii de obicei sunt plictisiți de materie și orele treceau îngrozitor de greu, la ADC am întâlnit niște super profi, pasionați de ceea ce fac și pe care îi ascultam cu atenție, indiferent dacă vorbeau de campanii sau povesteau cum beau ei cafeaua.


Pe scurt, școala ADC nu e o școală, deși se numește școală (în termenii mei de școală, poate că așa ar trebui să fie o școală). Pe lângă faptul că am învățat cam care e treaba cu publicitatea, am învățat multe lucruri despre mine. Iar cumva printre cele mai importante lucruri din publicitate este să te cunoști pe tine ca să poți cunoaște oamenii din jur, cunoscând oamenii din jur poți recunoaște comportamente și nevoi, dacă recunoști comportamente și nevoi poți să scrii insighturi bune, iar dacă pornești de la un insight bun, ai șanse să faci o campanie genială.Inapoi