Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Maria Ilie

Maria Ilie

 

Daca ar fi sa mentionez cel mai bun lucru cu care am iesit din scoala, atunci acesta ar fi entuziasmul fata de tot ceea ce inseamna publicitate - de la ppt-uri la brief-uri, si pana la dorinta de a invata generatiile noi micile secrete ale industriei.

 

Nu pot sa spun ca m-am inscris aici avand super asteptari si nici idei preconcepute despre ce inseamna publicitate, dar stiam cumva ca in cadrul scolii poti descoperi acea balanta intre idealismul si realismul industriei.

 

Cel mai important lucru pe care il poti invata aici? Creativitatea este subiectiva si diferita pentru fiecare om in parte, fie student sau director de creatie. Ce e foarte interesant e faptul ca poti descoperi diverse moduri de lucru si diverse pareri asupra unui singur brief, care, la finalul zilei, rezolva aceeasi problema.

 

Scoala ADC nu iti garanteaza faptul ca o sa lucrezi in publicitate si nici nu cred ca asta este scopul ei, insa iti arata faptul ca iti poti folosi propria creativitate in orice proiect pe care il vei realiza.Inapoi