Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Seba Romano

Seba Romano
Scoala ADC este un "must have" pentru toti cei care vor sa lucreze in publicitate, in special pentru cei care vor sa lucreze in departamaentul de creatie. Nu incerc sa fac reclama :D, dar cunostintele pe care le poti dobandi in urma cursurilor si seminariilor sunt incredibil de folositoare si deschizatoare de orizonturi si de moduri de a privi lucrurile.

Personal, m-am obisnuit destul de greu cu ideea ca am in fata niste oameni despre care am citit sau pe care ii vedeam din cand in cand la emisiunile "cool" din domeniul publicitatii. Insa Pile ( CAP ) a spulberat aceasta viziune pe care o aveam despre Creative Directorii din agentii. Sunt ca noi, ca orice alt om, dar cu minti deschise si foarte prietenosi. Intr-un astfel de cadru inhibitiile dispar, nu mai exista decat pofta de a afla cat mai multe lucruri si de a cunoaste cat mai multe persoane.

Cunostintele pe care le-am dobandit in urma cursurilor si seminariilor sunt indispensabile. Pentru cei care au citit "Hey Whipple Squeeze This" si au considerat-o cea mai buna carte de publicitate, in fapt, nu este decat un mic ghid de genu "invata advertising acasa, fara profesor", cel putin asta este parerea mea, dupa ce am fost trecuti prin toate etapele publicitatii, de la creion, ascutiotare si guma de sters pana la Cannes Lions sau alte astfel de premii.

Pot spune ca sunt mandru sa ma numesc "ADCist" and who wouldn't!

Inapoi