Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Oana Surugiu

Oana Surugiu
Ce pot spune??! Da, m-a ajutat scoala intr-un fel. Am invatat ca pentru a ajunge la o idee buna trebuie sa muncesti mult si sa incerci sa treci de primele 30, ca este foarte greu sa intri in lumea publicitatii daca esti junior, junior, ca o idee buna poate fi stricata de un vizual prost si multe alte lucruri. Am cunoscut niste oameni extraordinari, cum ar fi Adrian Botan care, desi este un nume in publicitatea romanesca si are un program incarcat, statea cu noi atat cat era nevoie, plus corespondenta pe mail cu idei noi, la care primeam feedback de fiecare data. Ce am mai invatat??!! Ca si in publicitate oamenii sunt subiectivi si ca poate, uneori, e de ajuns ca fata ta sa placa unui director de creatie si sa iti duca o frantura dintr-o idee spre o idee intrega sau dimpotriva, sa iti termine o idee.

Da, as sfatui si sfatuiesc pe altii sa urmeze aceasta scoala, dar cred ca ar fi mai bine daca ar avea un minimum de experienta in publicitate, ar fi mai bine pentru ei, sa nu o faca dintr-un moft sau doar pentru o diploma in plus in CV si un lucru mai important, doar daca sunt dispusi sa munceasca mult si sa stie ca sunt intr-o copetitie acerba cu ei si cu toti ceilalti care urmeaza scola,nu numai colegi de grupa.

Ma gandesc sincer, chiar si eu, sa mai urmez o data cursurile pentru ca mai sunt tutori alaturi de care as vrea sa muncesc si de la care am foarte multe de invatat.

Inapoi