Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Alin Badiu

Alin Badiu
Nu stiu daca sa fiu serios, sau sugubato-creativ asa cum v-ati astepta sa fie un adc-ist.

Cert este ca scoala este o experienta valida, din multe puncte de vedere. In primul rand, mi s-a parut peste orice curs/scoala/liceu/facultate pe care am avut ocazia sa le fac. Poate sunt eu mofturos, desi mai degraba tind sa cred ca e de vina sistemul educational din tara.

 

Sa fiu sincer, cand am aplicat, mi-am spus ca este in primul rand o buna rampa de lansare. Daca apuc sa mai si învat ceva pe langa, sa ii intalnesc pe unii dintre cei mai buni creativi din tara si sa leg una-doua prietenii cu colegii, este excelent.

 

In afara de clasicele teorii, exemple si invataminte date de tutori pe parcursul scolii, intri cumva si in the loop, cum ar zice englezul. Adica, intr-un fel, incepi sa cunosti mai bine ce misca prin publicitate si devine deja rutina sa intri pe iqads, adsoftheworld sau blogurile agentiilor misto din Romania.

 

Per total, cu ce ramai, depinde in foarte mare masura de tine. Nu o sa fii tu, super-tu dupa scoala asta, nici daca bei Rienergy. Pentru cei care nu te cunosc, esti un nume într-o lista pe care arunca macar un ochi majoritatea creativilor din agentiile de azi. Cu alte cuvinte, devii un anonim un pic mai cunoscut. Restul, cum am zis, depinde de tine.Inapoi