Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Iulia Andra Stoica

Iulia Andra Stoica
Pentru mine Scoala ADC*RO a fost un fel de terapie de soc in publicitate. Inceputul a fost destul de inocent, urmarile insa au fost mai drastice. Toate au fost insa spre bine. Odata intrat in lumea publicitarilor consacrati in domeniu, devine usor de vazut ca in spatele fiecarei idei este mai mult decat pur noroc. Nimic in publicitate nu este intamplator, toate componentele unui print, spot TV sau radio, toate elementele unei campanii sunt rezultatul multor zile de cercetare, analiza si masuratori precise. De afara totul pare usor, din interior insa situatia se schimba complet. Prin urmare, recomand celor care vor sa urmeze o cariera in domeniu sa treaca mai intai prin scoala. E mai usor sa fie scos untul de creativ din tine pret de cateva luni, decat sa ai un soc la primul contact cu o agentie de publicitate, unde va trebui sa inveti singur ceea ce ti se explica aici.
Scoala ADC*RO este mai mult decat un ghid in publicitate, pentru ca fiecare saptamana este ca o doza de realitate servita cu forta si fara menajamente. Nu va asteptati la un tratament finut. Nu este un spa si in niciun caz nu este pentru cei slabi de inger creativ. Asteptati-va la ce e mai rau si luptati sa scoateti din voi tot ce este mai bun, doar asa veti reusi.
Daca v-am bagat in sperieti, mai am o ultima precizare: nu este asa rau (daca va doriti cu adevarat). Din experienta personala va asigur ca satisfactiile, oferite de rezultatele pe care le-am obtinut, au facut ca totul sa merite.Inapoi