Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Madalina Buhos

Madalina Buhos
Scoala ADC*RO a fost o experienta. Am intrat aici avand o idee destul de fantezista despre ceea ce inseamna publicitatea, dar Scoala ADC*RO mi-a umanizat intreg conceptul. Tutorii nu sunt balauri ci sunt oameni care au trecut si ei printr-o serie de peripetii pana au ajuns acolo unde sunt, agentiile nu sunt taramuri fermecate in care pluteste prin aer praf-magic-de-creatie iar ideile geniale nu-ti vin atunci cand incepi sa scrii cu vreun stilou fermecat .
Aici inveti sa discerni dintre o gramada de idei care iti vin in cap atunci cand vezi pentru prima data un brief, inveti sa mototolesti cu clasa aproape ‘origamica’ un teanc de foi cu mazgaleli, sa-ti sustii cu mandrie parinteasca ideile care sunt apoi desfiintate in 2 secunde si mai ales inveti sa cresti, sa te dezvolti si sa te construiesti, preferabil intr-o mai buna ‚versiune publicitara’ a ceea ce erai la inceput.
Scoala ADC*RO nu-ti da certitudinea ca o sa ajungi cel mai tanar director de creatie din istoria advertisingului romanesc dar o sa fii extrem de multumit de tine cand una dintre agentii iti va propune vreun post de intern.Inapoi