Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Vladimir Petrescu

Vladimir Petrescu
A fost minunat. Da’ nu e bine ca ma intrebati pe mine. Visez publicitate de ceva vreme si o sa fiu cam entuziasmat in declaratie. Pentru mine contactu’ cu tutorii a fost electrizant. Am fost, si nu exagerez, vrajit la fiecare sedinta de lucru. Acum o vreme le citeam interviurile ca disperatu’ si mai apoi stateau in fata mea si vorbeau despre publicitate. Ascultam fiecare vorba si incercam sa o memorez cat mai repede, cu siguranta ca e o regula de baza in domeniu. Stateau in fata mea undeva la 13 ani de experienta publicitara. Suna asa a “lingere” stiu, da’ eu va dau sufletu’ pe tava, parol.
A fost misto. Mi-a placut, desi mi s-a parut cam aerisita – putine seminarii. Cativa tutori predau cu mare patima si energie, te inspira. Eu am plecat de la zero, motiv pentru care am simtit un salt considerabil la finalul scolii. E foarte important ca “profesorii” sunt toti oameni cu mare experienta in publicitate si nu pedagogi. Intelegi mult mai repede domeniu’, mecanismele, relatiile intraagetie sau cu alte entitati.
Suficient, da? Aplicati cu cea mai mare incredere, daca vrei sa faceti publicitate. Este cea mai buna scoala si cea mai frumoasa.
Serios acum, aplicati!!!
Inapoi