Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Bogdan Badiu

Bogdan Badiu

Mesaj pentru urmatoarea promotie: Speculati fiecare minut in compania tutorilor si trageti de timp cat puteti, chiar daca se apropie ora 2 noaptea si trebuie sa va treziti la 6 dimineata! Insistati! Luptati-va pentru ideile voastre cu argumente sustinute de concept!

 

O executie beton care nu sta pe un concept onest, ramane doar un banc bun sau un meme epic de dat pe 9GAG, nu o reclama. Vedeti ca multe idei preferate de unul, vor fi desfiintate de celalalt tutor si invers, iar cea mai buna lectie a ADC-ului este ULTIMA INTALNIRE. Intotdeauna ideile pe care le credeai bune vor parea mediocre in ultima zi. Goana pe ultima suta de metri pentru realizarea portofoliului e cel mai antrenant imbold pe care-l veti oferi mintii. Luati-l ca atare, fara panica! Multe idei bune vor veni atunci.

 

Criza de timp e una dintre cele mai inspirationale senzatii. Aruncati un ochi pe portofoliile de top! Veti vedea ca fruntasii nu s-au strofocat sa cosmetizeze in vreun mod special ppt-ul. Lasati mintea sa mearga departe, fara sa va gaditi la ce-ar fi aprobat clientul, ci la cum ar reactiona consumatorul! Daca ar rade in hohote sau ar plange, sunteti unde trebuie. Rescrieti-va executiile pana cand suna la fel de bine si in 2-3 cuvinte!

 

Respectati-va tutorii! Orele pe care vi le ofera pro-bono le-ar fi adus mai multi bani decat contravaloarea taxei pe care o platiti la inceput, sau, si mai placut, le-ar fi irosit, cheltuindu-si salariul ala la care visati si voi. Tineti aproape de toti colegii, nu numai de cei din grupa!

 

Ei sa fie tovarasii vostri de baut pe tot parcursul scolii! Va curge multa bere proasta in compania lor, pana cand veti putea ciocni impreuna sampania de la final, cu directorii de creatie. Cand se va trage linie, pentru unii va avea un gust amar (dar nu cel al berii de care ziceam), pentru cei mai potriviti meseriei, va fi "nectarul zeilor". Hai, c-o sa va distrati voi!Inapoi