Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Cristina Pavel

Cristina Pavel

La inceput e entuziasmul si curiozitatea de dinainte de brief. Primesti brieful si pornesti la drum inarmat cu energie si idei amestecate. Treci la schite si cuvinte aruncate haotic pe hartie. Esti pe rand si strateg, si art si copy, pana cand zici tu ca “i-ai dat de cap”.

Apoi vin nerabdarea si emotia de dinainte de seminar unde ti se respinge cam tot ce-ti ziceai tu ca e bine, si imediat la rand: confuzia.

Noroc de oameni ca Ema, care sa-ti explice cum e cu ganditul in salturi si “reinterpretarea imaginilor din cap” pana scoti un tagline fara sa te repeti, sau ca Alexandrescu, care te pune pe “gandeala” cu un ton de pedagog autoritar, plus inca o gramada de alte informatii de la tutori, pe care sa le rumegi pana la urmatorul seminar.

Apoi te duci acasa, te aduni, maresti doza de nicotina si incepi sa umpli foaia cu inca si mai multe idei si mazgalituri exasperante, intretinute cu cafea si dureri de cap. Si cand crezi ca ti s-au consumat toate bateriile, ca ai epuizat toate strategiile, abia atunci vine satisfactia unei idei reusite si te reincarci cu energie si entuziasm pentru urmatorul brief. Ai mai invatat ceva!


Si uite asa o iei de la capat, iar si iar, ca intr-un cerc vicios, pana te decizi ca asa vrei sa traiesti. Sau nu?


Inapoi