Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Laura Moisiu

Laura Moisiu

Imi vine greu sa descriu lucrurile care-mi plac prea mult. Am senzatia ca oricat as spune nu reusesc sa transmit indeajuns. Pe scurt, Scoala ADC*RO e cel mai frumos cadou pe care mi l-am facut anul asta.

Au fost luni cu ger, au fost drumuri lungi…de multe ori prin nameti, au fost nopti fara somn si dimineti care veneau prea repede, dar mai presus de orice au fost zile incarcate la sfarsitul carora de abia asteptam sa ajung la intalnirile ADC. Era ca si cum deschideam o usa si intram intr-o lume in care ma simteam mai mult ca oricand eu insami.

Au fost briefuri cu care m-am imprietenit si am ajuns sa mergem impreuna peste tot, au fost idei pe care le-am cautat si gasit prin leagane sau pe o banca in parc, in fata laptopului sau intr-un scaun de cinematograf, cu castile pe urechi, cu capul pe-o perna sau cu ochii pe strazi. N-a fost niciun moment in care sa-mi doresc sa renunt.

Au fost discutii care m-au inspirat, chestiuni pe care mi le-am clarificat, obiceiuri pe care mi le-am intarit, ticuri pe care le-am imprumutat, colegi care mi-au devenit dragi.  

Si poate cel mai important… au fost oameni cu adevarat frumosi care mi-au dat putere si curaj: directori de creatie pe care-i admir, atat de diferiti si, in acelasi timp, fiecare special in felul lui.  Nu pot decat sa ma bucur ca am avut oportunitatea sa ii cunosc si sa-mi fie tutori.  
 Inapoi