Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Cum a fost la Scoala

Mihai Catalin Iacob

Mihai Catalin Iacob

Inca de mic eram pasionat de publicitate, imi amintesc cum urmaream cu interes toate reclamele de pe TV,  cat de fascinat eram cand vedeam ceva nou si cum asteptam in fiecare iarna noua campanie la Coca Cola din perioada Craciunului. Cu toate acestea nu am facut niciodata ceva special sa ma documentez si sa aflu mai multe despre publicitate, nici macar informatiile de baza nu le stiam. Am descoperit Scoala ADC cu doua zile inainte de termenul limita a depunerii candidaturilor si nu eram foarte sigur ca vreau sa fac asta, pentru ca  nu aveam nicio experienta in domeniu si nu credeam ca am sanse de reusita.

Intru pe site vad primul brief cel cu photo story si incep sa-l rezolv crezand ca am suficient timp sa fac o executie buna. Cu 4 ore inainte de terminarea inscrierilor aflu ca mai erau inca 3 brief-uri de rezolvat si incep sa ma panichez. In final, mailul de la Teo vine ca o prima dovada ca sunt capabil, am reusit si fac parte din studentii celei de-a 4a editii.

Pentru mine a fost o experienta unica si mi-ar placea sa o pot repeta, daca aveam posibilitatea sa gresesc ceva si sa fiu nevoit sa repet scoala o faceam cu cea mai mare placere. Asta pentru ca aici am intalnit oameni foarte interesanti de la care am avut de invatat si pe care i-am ascultat cu mare placere fara sa simt timpul cum trece. Pentru mine Scoala ADC a fost o experienta foarte constructiva, m-a ajutat mult sa-mi dezvolt creativitatea si mi-a demonstrat ca sunt capabil sa lucrez in publicitate. Aveti ocazia sa intalniti o parte din cei mai importanti oameni din publicitatea  romanesca, sa le aratati de ce sunteti capabili,  sa va vada cat de departe puteti sa va duceti ideile astfel incat intr-un final sa-i convingeti ca meritati sa va dea o sansa in agentia lor.Inapoi