Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Bursa URSUS pentru Scoala ADC*RO
25 August 2011

Cei care isi doresc sa urmeze cursurile Scolii ADC pot aplica pentru o bursa in valoare de 500 de euro, oferita de Ursus.

Concurentii trebuie sa rezolve pana pe 9 septembrie un brief dat de URSUS, conform caruia vor crea o serie de exemple de brand de tara, pornind de la motive de mandrie nationala. Ei vor trebui sa livreze un print si o idee sau un concept de campanie pentru online sau(si) social media.

Brieful complet poate fi gasit aici .

URSUS alege cea mai buna rezolvare de brief si castigatorul bursei Ursus. Pentru a putea intra in posesia bursei, castigatorul trebuie sa fie declarat admis la Scoala ADC*RO. Inscrierile pentru concursul de admitere se fac online pana pe 12 septembrie 2011, ora 10:00.

Pentru a-ti crea un cont si a completa testul de admitere intra aici .

In urma evaluarii tuturor inscrierilor vor fi admisi aproximativ 60 de studenti. Lista celor admisi va fi comunicata la sfarsitul lunii septembrie, odata cu numele castigatorului Bursei URSUS @Scoala ADC*RO. La finalul  concursului se va realiza un top 3 cu potentialii beneficiari ai bursei. In cazul in care castigatorul nu este declarat admis in urma concursului de admitere la Scoala ADC*RO, premiul va fi acordat primului participant din top 3 care indeplineste simultan cele doua conditii.

 

 

Regulamentul concursului poate fi gasit pe blog si pe pagina de Facebook a Scolii ADC*RO.

 Succes!


 Inapoi la stiri