Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Competitie ADC*RO si Pepsi - Tanarul Creativ al Anului 2012
6 Noiembrie 2012

Pepsi a lansat brieful pentru premiul Tanarul Creativ al Anului, ce va fi premiat cu inscrierea automata in Young European Creative Competition, organizata de ADC Europe, un abonament pe un an la revista Lürzer’s Archive si 500 €.

Competitia Tanarul Creativ al Anului 2012 este organizata de catre Art Directors Club Romania si sustinuta de Pepsi si se adreseaza tinerilor profesionisti, care activeaza in industria de marketing si comunicare si  nu au depasit varsta de 28 de ani.

Tanarul Creativ al Anului va premia cea mai originala rezolvare a briefului de creatie semnat de Pepsi. Acesta consta in realizarea unei campanii de activare a platformelor de social media Pepsi, prin care sa creasca interactiunea dintre acestea.

Rezolvarea briefului trebuie trimisa la adresa teodora.calin[at]institute.ro pana la data de 29 noiembrie, completand formularul de inscriere disponibil pe websiteul oficial Art Directors Club of Romania, www.adcromania.ro. Aceasta trebuie sa prezinte o directie de comunicare care integreaza canalele de social media Pepsi si sa decline mesajele in 12 cover photo-uri pentru Facebook, o idee de album si o imagine-coperta pentru platforma Pinterest si imagini de background pentru YouTube si Twitter. Regulamentul de concurs, formularul de inscriere si brieful de creatie se gasesc pe www.adcromania.ro

Jurizarea  va fi facuta de catre membrii ADC Romania, iar castigatorul va fi anuntat in saptamana 3-6 decembrie 2012. 

Premiul competitiei va fi oferit de Pepsi si consta intr-un abonament pe un an la revista Lürzer’s Archive si 500 €. Castigarea competitiei locale inseamna si inscrierea automata in competitia Young European Creative, organizată de ADC Europe in 2013, alaturi de celelalte lucrari castigatoare, alese de cluburile europene.


Inapoi la stiri