Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Start inscrieri editia a sasea
26 Septembrie 2013

Inscrierile pentru cea de-a sasea editie au loc in perioada 26 septembrie - 25 octombrie.


Cei care sunt interesati sa se inscrie la cursurile scolii o pot face online, prin crearea unui cont pe site si rezolvand brief-ul de concurs.
 
Criteriile urmarite in procesul de selectie sunt creativitatea, originalitatea si respectarea cerintelor briefului.
 
Printre tutorii care si-au anuntat deja participarea la editia din 2014 a scolii se numara: Adrian Preda (Creative Director, Friends Advertising), Cătălin Dobre (Group Creative Director, McCann Erickson Romania), Dinu Pănescu (Group Creative Director, McCann Erickson Romania), Dorian Pascuci (Creative Director, ADDV Euro RSCG), Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis Groupe), Șerban Alexandrescu (Managing Partner Headvertising), Ștefan Vasilachi (Creative Director, Geometry Global) si Valentin Suciu (Creative Director, Jazz).
 
Cursurile vor incepe in luna ianuarie 2014 si vor dura patru luni. In timpul scolii, studentii vor participa la seminarii saptamanale şi isi vor putea testa aptitudinile creative in cadrul intalnirilor din agentiile de publicitate participante. La finalul scolii, prin rezolvarea briefurilor primite pe parcurs, studentii isi vor alcatui un portofoliu de lucrari, care va fi evaluat de tutorii scolii, pentru stabilirea unui clasament final, iar cei mai talentati studenti vor beneficia de internshipuri in agentii.
 
Participarea la concursul de admitere este gratuita, iar pentru a urma cursurile Scolii ADC*RO, studentii admisi vor avea de achitat o taxa de 500 de euro.

Succes tuturor!Inapoi la stiri