Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
A inceput notarea lucrarilor
30 Octombrie 2012

Inscrierile la Scoala ADC*RO s-au terminat pe 24 octombrie. Testul de admitere a putut fi completat pe site, dupa crearea unui cont de utilizator si rezolvarea celor 5 teme de concurs.

Tutorii vor alege in perioada urmatoare cei mai buni cursanti pentru cea de-a cincea editie a Scolii ADC*RO, iar rezultatele vor fi anuntate la finalul lunii noiembrie.

Tot atunci vom afla si castigatorul Bursei Grolsch. Va castiga bursa cel care va indeplini simultan 2 conditii:

1.este declarat castigator al examenului pentru bursa Grolsch
2.este selectat la Scoala ADC*RO, editia a cincea, dupa completarea testului de admitere de pe www.scoalaadc.ro (nu conteaza pozitia ocupata in clasamentul celor admisi)

Dupa examenul din Energiea pentru bursa s-a realizat un top 3 cu potentialii beneficiari ai bursei. In cazul in care castigatorul nu este declarat admis in urma testului de admitere la Scoala ADC*RO, premiul va fi acordat primului participant din top 3 care indeplineste simultan cele doua conditii. Daca niciunul dintre cei din top 3 nu va fi declarat admis in urma completarii testului de admitere de pe site, Bursa Grolsch nu se va acorda.

La finalul lunii noiembrie vor fi comunicate rezultatele catre toti candidatii, indiferent daca au fost admisi sau nu.


Cursurile incep in ianuarie 2013 si vor dura aproximativ 3 luni, plus partea de final cu pregatirea portofoliilor. Va exista si o intalnire introductiva, la finalul anului 2012, pentru a prezenta tutorii si a avea o prima interactiune cu noi cursanti.

Succces!Inapoi la stiri