Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Antalis Romania te invita cu concurs
20 Septembrie 2010

Antalis Romania, distribuitorul hartiilor creative Curious Collection de la Arjowiggins Creative Papers, a lansat concursul de creatie „Curious Story”, o competitie cu doua sectiuni adresata designerilor profesionisti, pe de o parte, si studentilor, pe de alta parte.

In cadrul competitiei Curious Story, concurentii sunt invitati sa creeze o reprezentare vizuala a propriei povesti inedite, in care personajul principal este hartia din gama Curious Collection (pentru tiparire, taiere, sculptare, etc). Lucrarile inscrise vor demonstra conceptul unic, imaginatia si spiritul creativ al autorului.

 Inscrierile se pot face online, pe www.yourcuriousstory.com , iar fiecare designer poate sa inscrie maxim 3 lucrari. Lucrarea poate avea diverse forme: tiparita, sculptata, desenata. Toate lucrarile trebuie realizate utilizand hartia Curious şi trebuie sa respecte tema Curious Story – „Creeaza-ţi propria poveste inedita”, unde hartia joaca rolul principal. Termenul limita de inscriere a lucrarilor este 30 septembrie 2010.

Toate proiectele inscrise vor fi prezentate juriului la nivel national, care va anunta castigatorul in luna octombrie. Dupa selectia nationala a castigatorilor - un profesionist si un student -, lucrarile vor fi inaintate unui juriu international, care va declara, la randul sau, o alta serie de castigatori. Jurizarea internationala va avea loc la Paris, in luna noiembrie.

Toate lucrarile castigatoare vor fi promovate intr-o brosura distribuita designerilor din lumea intreaga. Premiile locale pentru cei doi castigatori din Romania vor consta in cate o vizita la Design Museum, in Londra.

Premiul international pentru sectiunea dedicata designerilor profesionisti va fi un pachet complet pentru design (iMac, imprimanta, tableta grafica). Pentru sectiunea dedicata studentilor, premiul international este un computer Mac Book Pro. Pe langa premiile decernate de juriu, concursul are si doua premii de popularitate in urma voturilor online - cate un iPad, atat pentru sectiunea dedicata designerilor profesionisti, cat si pentru studenti.

 Inapoi la stiri