Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Bursa Grolsch la Scoala ADC
19 Octombrie 2016

Grolsch susține și anul acesta tinerii creativi care vor să urmeze cursurile Şcolii ADC*RO, printr-o bursă ȋn valoare de 500 de euro, bursă ce acoperă integral taxa școlii.

 

Ce trebuie să faci:


Să creezi un website/o pagină de facebook/o plaftormă online, cu un landing page sau un mecanism foarte simplu ȋn spate, doar de amuzant, ceva util pentru mulți sau pentru puțini. Câteva exemple să ȋnțelegi la ce ne gândim: eelslap , isitchristmas , whitefeed , acelasidolanescu .


 

 

 

Cum faci asta: ȋți lăsăm o singură variantă, pe celelalte le găsești pe Google: wix.

 

Cum se fac ȋnscrierile:

Ȋnscrierea se face printr-un mail trimis pe adresa bursagrolsch@scoalaadc.ro, cu link spre paltforma creată, alături de o imagine reprezentivă și o scurtă descriere ȋn română a ideii (maxim 500 de caractere cu spații incluse) și date de contact: nume complet, data nașterii, adresa de email și număr de telefon. Un candidat se poate ȋnscrie cu maxim 1 idee. Ȋnscrierile trebuie sa fie individuale, nu pe echipe.    


Deadline: 13 noiembrie 2016, ora 23:59.


Cum alegem câștigătorul:


Ȋn 2 etape:

După terminarea perioadei de ȋnscrieri, toate ȋnscrierile vor fi prezentate pe pagina de Facebook ADC România (https://www.facebook.com/ADCRomania/ ) ȋntr-un album foto (cu imaginea reprezentativă trimisă și linkul spre platformă la descrierea fiecărei imagini). Ȋn perioada 14 – 25 noiembrie (ora 11 a.m.) candidații trebuie să strângă cât mai multe like-uri ȋn albumul foto.


Primele cinci ȋnscrieri ca număr de likeuri vor merge apoi ȋn etapa finală, unde vor fi analizate de către tutorii Şcolii ADC*RO, care vor alege un top 3 cu cele mai bune idei. Criterii urmărite: originalitatea, creativitatea, capacitatea de viralizare a platformei, respectarea briefului de concurs.  

La finalul provocării se va realiza un top 3 cu potențialii beneficiari ai bursei. Ȋn cazul în care câștigătorul nu este declarat admis în urma testului de admitere la Școala ADC*RO, premiul va fi acordat primului participant din top 3 care îndeplinește simultan cele două condiții. Dacă niciunul dintre cei din top 3 nu va fi declarat admis în urma completării testului de admitere de pe site, Bursa Grolsch nu se va acorda.  


FOARTE IMPORTANT:

Toti participanții la concursul pentru Bursa Grolsch trebuie să rezolve cu succes și testul de admitere al Școlii ADC*RO, care se găsește pe www.scoalaadc.ro și este disponibil până pe 20 noiembrie, ora 23:59.

Ȋnainte să te apuci de treabă, citește Regulamentul, să vezi ce poți folosi și ce nu, ce ai voie să faci și ce nu.

Succes!Inapoi la stiri