Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Etapa 2 - Scoala ADC*RO: Schimbul de agentii
29 Noiembrie 2010

Pe 22 noiembrie studentii si-au luat ramas-bun de la tutorele si agentia in care au mers timp de 6 saptamani si au facut cunostinta cu un nou tutore, cu un alt mod de lucru si de a oferi feedback.


Schimbarea s-a produs pentru ca studentii sa fie pusi in fata unor situatii variate si pentru a cunoaste si o a doua perspectiva. Experientele noi, intalnirea cu cat mai multi oameni, cu stiluri diferite ajuta un bun publicitar sa creeze, sa se dezvolte si sa vina mereu cu idei inedite.

Dupa ultimul seminar al scolii, din ianuarie 2011, fiecare student va trebui sa isi finalizeze portofoliul de lucrari, format din rezolvarea tuturor briefurilor primite de-a lungul Scolii ADC*RO (exceptie face brieful de strategie, ce a avut ca scop familiarizarea cu briefurile, modul de redactare si de rezolvare).  Pentru definitivarea acestui portofoliu, vor avea loc in saptamana 24 - 31 ianuarie 2011 doua intalniri: cu primul tutore de la prima agentie si cu al doilea de la a doua agentie. Cu acestia se vor relua toate rezolvarile briefurilor si se va acorda un ultim feedback.

In perioada 1- 4 februarie 2011, studentii vor preda portofoliile finale care vor fi apoi evaluate de toti cei 12 tutori ai Scolii ADC*RO.

Portofoliul final trebuie sa contina: Brief TV, Brief Campanii TV, Brief Print, Brief Radio, Brief Digital, Brief Innovative, Brief Campanii Integrate, Brief BTL.Inapoi la stiri