Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Prior & Books, alaturi de studentii ADC
2 Iunie 2009

Scoala ADC*RO va avea de acum inainte un nou partener, Prior & Books, unic distribuitor Luerzer’s Archive in Romania.

Prin intermediul acestui parteneriat, Prior & Books doreste sa fie alaturi de viitorii studenti ai Scolii ADC, oferindu-le materiale Luerzer’s Archive, reprezentative pentru domeniul advertisingului.

 Pentru cea de-a doua editie a Scolii, Prior & Books le va oferi studentilor numeroase premii speciale, pentru cele mai bune lucrari ale fiecarei categorii. 

Acestea constau in 6 abonamente pe un an la Luerzer’s Archive, atat pentru editia tiparita, cat si pentru varianta online.

In plus, toti participantii la Scoala ADC*RO vor primi editia aniversara de 25 de ani a revistei Luerzer’s Archive.

Prior & Books a fost fondata in 1994, an in care au inceput activitatea de import si distributie in Romania a celor mai importante lucrari de referinta tiparite in lume.

In prezent colaboreaza cu peste 500 grupuri editoriale din strainatate, precum: Oxford University Press, Cambridge University Press, Springer Verlag, Hachette, Sage Publication, McGraw Hill, Taylor & Francis, Pearson Education, Thomson Learning, Ashgate, Wiley & Sons, Palgrave Macmillan, Academics Press, etc. de la care Prior & Books aduce carte diversa, din toate domeniile cunoasterii umane. 
Inapoi la stiri