Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Sesiunea de admitere va fi refacuta in perioada 13 octombrie-7 noiembrie
11 Octombrie 2011

Am decis organizara unei noi noi sesiuni de admitere pentru cea de-a patra editie a scolii, din cauza nivelului foarte scazut al rezultatelor obtinute de aplicantii de anul acesta.

In urma concursului ce s-a desfasurat in perioada 20 iulie- 19 septembrie, doar cinci studenti au reusit sa obtina o medie satisfacatoare. Din acest motiv, dar si din dorinta de a pastra un standard ridicat, tutorii si organizatorii au hotarat ca o noua sesiune de admitere este necesara. Aceasta se va desfasura in perioada 13 octombrie-7 noiembrie, urmand ca, in perioada 8-21 noiembrie lucrarile inscrise sa fie notate de catre tutori.

Studentii admisi in cadrul primei sesiuni sunt: Alexandru Vasile, care este si castigatorul bursei URSUS, Alina Simindrescu, Alin Vaida, Ana Gheorghiceanu si Madalina Stefu.

Cei interesati sa se inscrie la cursurile scolii trebuie sa isi faca un cont aici si sa rezolve brief-ul propus de tutori. Acesta nu s-a schimbat fata de prima sesiune, din nevoia si dorinta de a avea rezultate aliniate dupa aceleasi repere.

Studentii care au fost respinsi in urma admiterii ce s-a incheiat pe 19 septembrie au dreptul de a participa si la cea de-a doua sesiune de admitere. Criteriile pe baza carora tutorii vor nota inscrierile sunt creativitatea, originalitatea si respectarea cerintelor briefului.

Pentru participarea la concursul de admitere nu se percepe nici o taxa. Pentru a urma cursurile, studentii admisi vor achita o taxa de 500 de euro.

Cursurile celei de-a patra editie vor incepe in luna decembrie si vor dura 12 saptamani. 


Inapoi la stiri