Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Start inscrieri Scoala ADC, editia a saptea
5 Septembrie 2014

Daca ai idei bune, imaginatie si te consideri o persoana creativa, iti poti incerca puterile in cadrul celei mai inedite scoli de concept din Romania- Scoala ADC*RO. Inscrierile pentru cea de-a saptea ediție a scolii au loc in perioada 5 septembrie – 12 octombrie 2014.


Te poti inscrie online, pe site, completand testul de admitere. Tutorii scolii aleg apoi lista celor admisi si, din ianuarie 2015 ne vedem la cursuri si o tinem asa vreo 4 luni. La final faci un portofoliu cu toate temele primite de-a lungul celor 12 saptamani, il arati si pe acesta tutorilor, ei te noteaza si, normal, te premiaza. Cei mai buni 10 absolventi merg in internshipuri in agentii (si nu doar ei) si de acolo calea spre publicitate ramane deschisa si pavata cu idei din ce in ce mai bune.

 

Pe ei trebuie sa-i cauti repede pe google si sa para ca ii stiai deja si sa povestesti prietenilor despre ei: Andrei Tripșa (Founder & Creative Partner Three), Adrian Preda (Creative Director FriendsTBWA), Cătălin Dobre (Group Creative Director McCann Erickson România), Claudiu Dobriță (Creative Director Draftfcb București), Dorian Pascuci (Creative Director Havas Worldwide ADDV), Mihai Gongu (Creative Director GMP Advertising), Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director Publicis Bucharest), Sorin Trâncă (Managing Partner FriendsTBWA), Ștefan Vasilachi (Head of Art Geometry Global) și Valentin Suciu (Partner & Creative Director Jazz Communication).

 

Mai sunt si altii de cautat si de vazut spoturi si printuri si campanii si de toate - sa poti rezolva testul bine si sa te bucuri dupa ce o sa fii admis, sa poti intelege mai bine ce o sa se povesteasca la cursuri, sa iti innebunesti prietenii cu povesti despre cat de misto e la Scoala ADC.

 Inapoi la stiri