Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
Start inscrieri Scoala ADC*RO, editia a cincea
22 August 2012

Pentru inscrieri, cei interesati trebuie sa-si creeze un cont pe site si sa rezolve testul de admitere pana pe 15 octombrie, ora 23:59.


Inscrierile pentru concursul de admitere se fac online, pe siteul scolii, in perioada 22 august - 15 octombrie.

Pentru admitere, candidatii trebuie sa isi faca un cont pe site si sa rezolve brief-ul, format din cinci teme de concurs. In urma evaluarii tuturor inscrierilor vor fi admisi cel mult 60 de studenti. Criteriile pe baza carora tutorii scolii vor nota inscrierile sunt creativitatea, originalitatea si respectarea cerintelor briefului.

Cursurile celei de-a cincea editii a scolii vor incepe in luna ianuarie 2013. In timpul scolii, studentii vor participa la seminarii si isi vor putea testa aptitudinile creative in cadrul intalnirilor saptamanale, care vor avea loc in agentii de publicitate. Cursurile vor prezenta, pe rand, mediile de comunicare principale, cu exemple de campanii din tara si strainatate si cu tutori dedicati fiecarei teme.

 

La finalul scolii, cei mai talentati studenti vor beneficia de internship-uri in agentii si premii speciale.

 

Pentru participarea la concursul de admitere nu se percepe nicio taxa. Pentru a urma seminariile Scolii ADC*RO, studentii admisi vor avea de achitat o taxa de 500 de euro.

 Inapoi la stiri