Scoala ADC*RO 2019

Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Scoala ADC*RO 2019

Școala de creație ADC*RO, un proiect Art Directors Club România (ADC*RO) în parteneriat cu The Institute, pornește în căutarea celei de-a XII-a generații de studenți.

 

Pentru ediția 2019-2020, testul este disponibil până pe 20 octombrie 10 noiembrie (deadline prelungit și final), ora 23:59. Participanții vor avea de rezolvat un brief, în urma evaluării tuturor înscrierilor urmând să fie admiși la cursurile Școlii ADC*RO 40-50 de studenți (în funcție de rezultate).

 

Criteriile de evaluare pentru admitere sunt: creativitatea (60 % - calitatea conceptului, inovaţie, freshness), relevanța (20% - înţelegerea briefului, a targetului şi a brandului) și execuția (20% - calitatea execuţiei & storytelling).

 

Cursurile școlii vor începe în ianuarie 2020 și se vor desfășura pe parcursul a 12 săptămâni.

 

Bursă:


Cursantului cu cel mai convingător portofoliu, clasat pe primul loc la finalul Școlii ADC, i se va acorda Bursa Ionuț Popesu, în valoare de 600 de euro - înființată de ADC România, în amintirea lui Ionuț Popescu, Art Director și fotograf, care și-a pierdut viața în urma incendiului de la Colectiv.  Bursa constă astfel în returnarea taxei de participare.

 

Aplică aici până pe 20 octombrie 10 noiembrie (deadline prelungit și final), ora 23:59!