Tutorii si agentiile

Ultimele stiri

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Ultimele stiri
DEADLINE EXTENSION: Inscrieri Scoala ADC ÔÇô editia a XII-a
23 Septembrie 2019

Ne preg─âtim pentru cea de-a XII – a edi╚Ťie a ╚ścolii ADC ╚Öi d─âm startul unei noi perioade de înscrieri între 23 septembrie ╚Öi 20 octombrie 10 noiembrie (deadline prelungit ╚Öi final).  

#StoryDinPublicitate despre cum Advertising is a Skill Sharpener cu:
Vali Petridean, ilustrator & publicitar: https://bit.ly/32B142j
Ivcelnaiv, poet & publicitar: https://bit.ly/32Yt3Jy

 

Industria publicit─â╚Ťii a╚Öteapt─â urm─âtoarea genera╚Ťie de tineri dornici s─â î╚Öi prezinte ideile inovatoare ╚Öi s─â afle de la cei mai renumi╚Ťi directori români de crea╚Ťie care sunt criteriile prin care o idee poate fi ╚Öi creativ─â, dar mai ales relevant─â briefului.

Înscrierile se fac online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvând brief-ul de concurs propus de tutori. Nota final─â a testului de admitere se calculeaz─â astfel: 60% creativitatea, 20% execu╚Ťia ╚Öi 20% relevan╚Ťa pentru brief. Participarea la concursul de admitere este gratuit─â, iar pentru a urma cursurile ┼×colii ADC*RO, studen┼úii admi┼či vor avea de achitat o tax─â de 600 de euro.
De asemenea, participan╚Ťii care doresc s─â urmeze cursurile ╚ścolii trebuie s─â aib─â maximum 1 an de experien╚Ť─â profesional─â în domeniul publicit─â╚Ťii.

 

╚ścoala ADC se desf─â╚Öoar─â în perioada ianuarie – aprilie 2020 ╚Öi cuprinde atât cursuri ╚Öi tutorate, dar ╚Öi vizite ╚Öi întâlniri în unele dintre cele mai relevante agen╚Ťii de publicitate din ╚Ťar─â. La final de ╚ścoal─â, cursan╚Ťii î╚Öi vor putea alc─âtui un portofoliu de lucr─âri, care va fi evaluat de c─âtre tutorii ╚Öcolii pentru stabilirea clasamentului final, unde primii 10 cei mai buni studen╚Ťi vor beneficia de internshipuri în agen╚Ťii.

Cursantului cu cel mai conving─âtor portofoliu, clasat pe primul loc la finalul ╚ścolii ADC, i se va acorda Bursa Ionu╚Ť Popesu, în valoare de 600 de euro - înfiin╚Ťat─â de ADC România, în amintirea lui Ionu╚Ť Popescu, art director ╚Öi fotograf, care ╚Öi-a pierdut via╚Ťa în urma incendiului de la Colectiv. Bursa const─â astfel în returnarea taxei de participare.

 

Printre tutorii care a┼čteaptăÄ săÄ pregăÄteascăÄ noua genera┼úie de studen┼úi se aflăÄ: Adrian Preda – Creative Director FriendsTBWA, Andrei Trip┼ča – Creative Partner Three, C─ât─âlin Rusu – Chief Creative Partner & CEO Rusu+Bortun, Claudiu Dobri╚Ť─â – Creative Director McCann PR, Laura Nedelschi – Independent Creative Director, Liviu ┼óurcanu – Creative Director Mercury360, Radu Pilat – Managing Partner Heist Industries, ┼×erban Alexandrescu – Creative Director Headvertising ┼či ┼×tefan Vasilachi – Creative Director DDB România.

Începând cu anul 2016, parte a ╚ścolii ADC este ╚Öi Olimpiadul - un modul extra, desf─â╚Öurat în acela╚Öi timp cu tutoratele ╚Öi cursurile ╚ścolii ADC, care preg─âte╚Öte cursan╚Ťii pentru participarea la festivalurile interna╚Ťionale, în categoriile dedicate studen╚Ťilor ╚Öi juniorilor. Modulul Olimpiad a adunat în cei 3 ani 15 echipe, 4 cazuri înscrise la Young Fibra, premiate cu un Gold ╚Öi un Silver ╚Öi 17 cazuri înscrise la Future Lions, premiate cu 2 nominaliz─âri.În 2018 ╚ścoala ADC*RO a împlinit 10 ani cu 10 edi┼úii, cu peste 600 de absolven┼úi ╚Öi un procent de 50% dintre ei angaja╚Ťi în domeniu.Inapoi la stiri