Ce & pentru Ce

Cum & pentru Cine

Cum a fost la Scoala

La finalul Scolii

Ai de invatat
Fura secretele meseriei de creativ
de la performerii industriei.
detalii
Cu ce ramai
Afla exact ce iti da scoala asta.
Si ce nu-ti da.
detalii
Newsletter
Click aici daca vrei sa te abonezi la newsletter-ul Scolii ADC*RO.
Scoala ADC

Școala ADC*RO este o școală de creație care se adresează tinerilor pasionați de publicitate. Este o școală concept și NU un "curs despre publicitate", propunându-și să formeze o nouă generație de tineri creativi, capabili să facă față cererii de pe piața de advertising.

 

Ce își propune Școala ADC*RO:

să formeze o nouă generație de tineri ambițioși, talentați și capabili

să creeze un mediu sănătos și competitiv în domeniul creației

să deschidă o ușă către industria de publicitate pentru cei care își doresc să lucreze în domeniu

să devină un punct de reper pentru tinerii din industrie

 

Pe scurt, Școala ADC*RO înseamnă 4 luni de pregătire intensivă, cu 2 întâlniri săptămânale: 1 seminar și 1 ședință de lucru în agenție.

 

În cadrul seminariilor, studenții vor avea ocazia de a asista la prezentările tutorilor, pe diverse teme precum: Insight & Execution, Key Visual, Outdoor & Ambient, Video, Radio, Promo & Activation, Digital, Integrated Campaigns etc. Iar ședintele de lucru cu directori de creație din agenții le vor oferi studenților prilejul de a pune în practică ceea ce au învățat la seminar.

 

Studenții primesc briefuri de la creativii din agențiile alocate și feedback pentru rezolvările propuse. Fiecare grupă de studenți lucrează pe rând cu două agenții, ajungând să cunoască stiluri diferite de lucru și personalități diferite.

 

La final, fiecare student va alcătui un portofoliu cu rezolvările tuturor briefurilor, ce-i va fi evaluat de către tutori. Studenții cel mai bine clasați vor primi internshipuri în agenții. Portofoliul va putea însoți ulterior CV-ul și va reprezenta un plus important în orice discuție de angajare în domeniu.